Klantenservice
0
Sluiten

Opgieter-Loylymaster-Opgietmeester

Specificaties Opgieter

Duur: 1 dag

Voor wie: Voor saunamedewerkers en vrijwilligers die opgietingen (gaan) verzorgen.

Einddoel: Het verkrijgen van voldoende kennis en vaardigheden om zelfstandig een veilige en verantwoorde opgieting te verzorgen. Daarnaast krijg je kennis en vaardigheden om daarna door te kunnen groeien. 

Lokatie: Rosmalen

Examen: Bij het volgen van de cursus krijg je een certificaat van deelname. De cursus kan ook worden afgesloten met een examen en een diploma.

De lesstof is op niveau MBO 2-3
Gewenst niveau vooropleiding: MBO 3 werk- en denkniveau.

Kosten: €296.45 (excl. BTW)
Inclusief cursusmateriaal en lunch.


Inschrijfgeld: €20,- (incl. BTW)
Je betaalt het inschrijfgeld direct bij reservering. Wanneer we dit bedrag hebben ontvangen, ontvang je een bevestiging van je reservering.


Examenkosten: €50,- (excl. BTW)
Wanneer je direct het examen bijboekt, krijg je het inschrijfgeld terug als korting op de factuur.
 

Onderdelen lesstof Opgieter

Theorie:

  • Beknopte geschiedenis sauna en thermen
  • Opwarmen en afkoelen – natuurkundige principes en de effecten op het lichaam
  • Routing saunaronde
  • Effecten van de verschillende saunafaciliteiten op het lichaam.
  • Opgieten 1e en 2e generatie principes en uitvoeringen
  • Gastenbegeleiding algemeen
  • Professionele houding in de cabine
  • Hygiëne algemeen
  • Opgietmiddelen gebruik
  • Wat te doen bij Calamiteiten.

Praktijk:

  • Opgieting 2e generatie en primaire slagtechnieken. 
  • Spreekvaardigheden in de cabine.
  • Houding in de cabine.

Voor groepen tussen 10-15 personen geldt een speciaal tarief
Deze opleiding kan op uw lokatie gegeven worden.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Klik HIER en schrijf je in!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Bekijk hoe onze partners gegevens op de Meer over cookies link. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »